TRES FESTIVALS DE TERROR S’UNEIXEN PER CREAR EL CANAL DE CONTINGUT ONLINE ‘NOVIEMBRE FANTASMA’

286A99EF-8116-447D-9092-6C6D90901921

La Semana de Donostia, Fancine Málaga i Terror Molins oferiran curtmetratges, xerrades i altres continguts exclusius

La Semana de Cine Fantástico de Donostia, Fancine – Festival de cine fantástico de Màlaga i Terrormolins – Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, tres cites nacionals que coincideixen en temàtica i en dates de celebració, uneixen forces en temps de pandèmia per promoure, difondre i crear continguts relacionats amb el gènere fantàstic i de terror. Es tracta de la iniciativa ‘Noviembre Fantasma’, un nou canal de difusió compartit on es publicaran continguts originals a més d’alguns curtmetratges premiats en anteriors edicions de tots tres certàmens.

A través d’aquesta plataforma online a la que s’hi podrà accedir a través de les pàgines web del respectius festivals, es publicaran de forma gratuïta diferents peces d’interès per als amants d’aquest gènere cinematogràfic. Des de curtmetratges fins entrevistes, passant per l’emisió de xerrades, aquesta nova proposta té com objectiu intensificar el caràcter fantàstic del mes de novembre i alimentar la passió pel gènere fantàstic i de terror a tota Espanya.

D’aquesta forma, es materialitza una aliança entre festivals, la bona sintonia dels quals ha quedat demostrada en forma de diverses col·laboracions com la que mantenen a través de la Federació Internacional de Festivals de Cine Fantàstic Méliès. ‘Noviembre Fantasma’, que neix amb vocació de permanència, servirà a més per a complementar amb material audiovisual alternatiu la cartellera dels tres certàmens que integren aquest triumvirat, que mantenen les seves respectives programacions per a aquest 2020 tant de forma presnecial com online.

La plataforma pretén convertir-se en un fòrum de trobada pera un públic similar vinculat al gènere fantàstic, i així poder apropar el espectadors a les altres cites i donar-los la oportunitat de conèixer-les de forma virtual.

Antologia de curtmetratges

“Noviembre Fantasma” s’estrenarà amb una antologia de curtmetratges premiats als tres festivals. En total han estat seleccionades set produccions per a quest apartat que inclourà títols tan coneguts com ‘Voice Over’, treball de Martín Rosete nominat pels Goya al millor curtmetratge de ficció en 2012; ‘Brutal Relax’, la proposta gore i extrema amb firma de Rafa Dengrá, David Muñoz, Adrián Cardona, o ‘Baghead’, el debut a la direcció d’Alberto Corredor sobre la resurrecció dels morts amb bruixa inclosa.

També es podrà visionar ‘Ghost Train’, on l’irlandès Lee Cronin barreja drama i misteri en una trama inquietant; la comèdia de terror d’Ilja Rautsi ‘Helsinki Mansplaining Massacre’, amb un potent missatge feminista de fons, i ‘Quenottes’, la fantàstica i diabòlica versió del ratolí de les dents que proposen els cineastes francesos Pascal Thiebaux y Gil Pinheiro.

Complerta aquesta antologia la recent ‘Wild Love’, una gamberra i divertida història protagonitzada per marmotes amb sed de revenja, obra dels realitzadors Paul Autric, Léa Georges, Zoé Sottiaux y Maryka Laudet.

Els curtmetratges estaran disponibles de l’1 al 30 de novembre a través de la plataforma “Noviembre Fantasma” que es podrà trobar a www.noviembrefantasma.es i a les webs de cada un dels tres festivals: www.sansebastianhorrorfestival.eus, www.fancine.org y www.molinsfilmfestival.com

Altres continguts exclusius

Durant aquest novembre es difondran també entrevistes realitzades ex profés a personalitats com el veterà divulgador cinematogràfic Luis Gasca, al cineasta japonès Daisuke Sato, a l’expert en fantàstic japonès Daniel Aguilar, o al realitzador Brian Yuzna.
També es podrà gaudir d’un monogràfic especial del conegut podcast Marea Nocturna en vídeo, un assaig audiovisual de Las Bloody Girls, una xerrada sobre la presència de la natura al cine de terror, i d’altres continguts que s’aniran anunciant properament a les xarxes socials i webs de tots tres festivals.

www.noviembrefantasma.es
CONTACTE: info@noviembrefantasma.es

faldn 3 logos

terrorMolins s´uneix al Noviembre Fantasma

Molins 2020 |