El proper dimarts 10 de novembre realitzarem la presentació online del llibre oficial del Festival, editat conjuntament amb l’editorial Hermenaute: La Naturaleza se Rebela. Us adjuntem un breu timming amb els horaris de l’esdeveniment que es realitzarà en directe a través del nostre canal oficial de Youtube.

Conversem amb EXTINCTION REBELLION

Dia: dimarts 10 de novembre
Hora de la xerrada: 19:00 hores (duració ~50m)
Enllaç de visionat: https://youtu.be/elBF1_8tnxA
Idioma: Castello

Amb motiu del leitmotiv d’aquest any “Nature Revenge: Human Extinction”, el festival ha establert una col·laboració amb Extinction Rebellion, un moviment internacional que utilitza la desobediència civil no violenta per a frenar l’extinció massiva i minimitzar el risc de col·lapse social.
Amb la participació de Llorenç Witty y Noelia Medina, membres de XR Barcelona, juntament amb Manel Calpe i Javier Rueda de part del festival.

 

Presentació de LA NATURALEZA SE REBELA, llibre oficial del festival 2020

Dia: dimarts 10 de novembre
Hora de la xerrada: 20:00 hores (duració ~50m)
Enllaç de visionat: https://youtu.be/kWXHJuOL4lU

Amb motiu del leitmotiv d’aquest any i de nou en col·laboració amb Editorial Hermenaute, presentem aquest interessant i suggestiu recorregut per l’ecoterror o terror ecològic, pel·lícules que mostren tot allò natural -ja sigui entès com extern o no a l’ésser humà- d’una manera que provoca una esquerda en la idea que tenim de la nostra relació amb la natura: animals cabrejats, plantes agressives, cataclismes, plagues, ens venjatius…
La presentació del llibre comptarà amb la participació de Guillermo Triguero, Gerard Fossas, Patricia Clapés-Saga, Marta Torres, Sandra S. Lopera y Carles M. Agenjo, signants dels seus sis capítols. També de Àlex Gorina (prologuista) y Lluís Rueda (editorial). Moderarà Javier Rueda, coordinador del llibre i codirector del festival.

Podeu adquirir el libre al web de l´editorial Hermenaute en este enlace.

cover

59841 (1)

Presentació online del llibre oficial del Festival: La Naturaleza se Rebela

Molins 2020 |