Us presentem les diferents activitats per a aquest TerrorKids 2020. Lamentablement enguany totes les activitats seran online, tot l’equip de TerrorKids ha fet un gran esforç per a poder donar contingut al nostre públic infantil, en una edició tan especial.

 

Terror Kids: VI Mostra de Curtmetratges de Terror per a nens i nenes

Projecció d’una selecció de curtmetratges de terror per a infants. Els curtmetratges exhibits se seleccionen tenint en compte els criteris de qualitat, representativitat i adequació al públic. També es podran veure els treballs realitzats en la 3a edició del Taller de cinema infantil “La teva primera escena de terror”.
Curts + 6años del minut 0 al minut 13 del video
Curts + 9años del minuto 13 al minut 40 del video
Video del taller La teva primera escena de terror 2019 del Minut 40 al final de video

Video online al nostre canal de VIMEO

 

Espectacle de presentació: The Monsters Kids!

Aquest any us volem presentar els MONSTERS KIDS, una família de monstres que a partir d’ara ens acompanyarà en totes les edicions del Terror Kids. Els voleu conèixer?

VEURE Vídeo PRESENTACIÓ al nostre canal de Youtube

 

Taller de manualitats infantil: Monstres reciclats

Us proposem un imaginatiu taller de creació de monstres amb material reciclat on cada participant podrà crear el seu propi personatge de la família Terror Kids. El taller té com a objectiu estimular la imaginació dels infants a través de la realització d’una activitat lúdica i creativa.

VEURE Vídeo TUTORIAL al nostre canal Youtube

TerrorKids: Curts i activitats per tota la familia

Molins 2020 |