The Autopsy of Jane Doe, d’André Øvredal

André Øvredal, director de “Trollhunter”, ens regala una de les millors pel·lícules de gènere de la temporada. Tensió, ensurts, impacte i sorpreses són algunes de les sensacions que experimentareu al descobrir aquesta joia que, a més, té un aire a la prestigiosa sèrie de televisió “A dos metros bajo tierra”. Protagonitzada per Emile Hirsch i el gran Brian Cox. Una pel·lícula que no oblidareu.

The Autopsy of Jane Doe

Títol original: The Autopsy of Jane Doe
Any: 2016
País: Reino Unido
Director: André Øvredal
Guió: Ian B. Goldberg, Richard Naing
Actors/Actrius: Emile Hirsch, Brian Cox, Ophelia Lovibond, Michael McElhatton, Parker Sawyers, Jane Perry, Yves O’Hara, Adrian Palmer, Mark Badham

Brian Cox i Emile Hirsch interpreten a dos forenses (pare i fill) que reben una víctima d’homicidi que no mostra cap causa clara de mort. A mida que avancen en la investigació del cas Jane Doe, descobriran pistes que porten a secrets aterradors sobre el cas.

The Autopsy of Jane Doe

The Autopsy of Jane Doe, d’André Øvredal