Sorry, this entry is only available in Català and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in one of the available alternative languages. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Terror kids banner

Projecció d’una selecció de curtmetratges de terror per a infants. La projecció es divideix en dues parts: una primera sessió amb curtmetratges per a nenes i nenes entre 6 i 9 anys, i una segona part amb curtmetratges per a nens i nenes a partir de 10 anys.

Els curtmetratges exhibits se seleccionen tenint en compte els criteris de qualitat, representativitat i adequació al públic. Durant la sessió es realitzarà la presentació dels treballs realitzats en la 1a edició del taller de cinema infantil, i anirà a càrrec dels nens i nenes que hi varen participar.

  • Data: diumenge 11 de novembre de 2018
  • Lloc: Teatre de La Peni de Molins de Rei
  • Hora: 11 a 12h
  • Durada: 60 minuts aprox.
  • Destinataris: nens i nenes de 6 a 12 anys
  • Material docent: dossier didàctic del Festival
  • Activitat gratuïta

Durant la projecció els més menuts podran participar en el taller de manualitats “Fem un taumàtrop” al Bar de La Peni.

Descarrega el DOSSIER d’activitats infantils i familiars del terrorMolins 2018

4ª Muestra de Cortometrajes de Terror para niños y niñas

(Català) 4ª Mostra de Curtmetratges de terror per a nens i nenes

Molins 2018 |