Sorry, this entry is only available in Català and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in one of the available alternative languages. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

13o Concurso de Microrelatos de Terror del terrorMolins 2019
 

Ja pots consultar les bases i també participar al 13è Concurs de Microrelats de Terror del terrorMolins 2019 aportant el teu mirorelat de fins a 1.000 caràcters enmarcat en el terror o en algún dels seus subgèneres.

El Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Molins de Rei i la Biblioteca El Molí de Molins de Rei, convoquen la 13a edició del Concurs de Microrelats de Terror. L’objectiu del concurs és fomentar la creació literària i el gust per la literatura de terror.
 

Participa al Concurs de Microrelats clicant aquí.

 
Un jurat format per quatre membres representants de l’àmbit literari i cultural atorgaran dos premis: el premi al millor microrelat en català i el premi al millor microrelat en castellà.
També s’inclou un premi especial “Instituts” per a alumnes de Batxillerat.

El termini d’admissió dels treballs finalitzarà el diumenge 29 de setembre de 2019.
 
El veredicte es donarà a conèixer durant la celebració del XXXVIII Festival de Cine de Terror de Molins de Rei 2019, a través de la web i xarxes socials.

El premi consistirà en la publicació del microrelat, un lot de llibres i un lot de productes de promoció del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei.

El premi especial “Instituts” consistirà en la publicació del microrelat i una entrada per a la sessió de les 12 Hores de Cine Terror.

(Català) 13è Concurs de Microrelats de Terror del terrorMolins 2019

Bases |