Sorry, this entry is only available in Català and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in one of the available alternative languages. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

10 anys de Premis TAC a Ultramort: 1 i 2 de juny

Els festivals que formem part de la Federació TAC (Terror Arreu de Catalunya) arribem aquest any a les 10 edicions dels Premis TAC als millors curtmetratges de terror i fantàstic de producció catalana. Per celebrar-ho, hem preparat un cap de setmana espectacular en un lloc extraordinari. Us hi esperem!
 
 

Cap de setmana de terror a Ultramort, 1 i 2 de juny

Les dates són l’1 i 2 de juny i per celebrar d’una manera especial l’entrega de les 10 edicions dels Premis TAC, des la Federació van decidir buscar una localització, descentrailtzada i emblemàtica on fer-ho. D’aquesta manera, i gràcies a l’entrega i col·laboració del seu Ajuntament, el TAC celebrarà les 10 edicions del Premis a la població empordanesa d’Ultramort.
 
 

Curts finalistes TAC 2019

En aquesta desena edició, després de la tria feta per un representant de cada festival, hi ha cinc curtmetratges com a finalistes: CARONTE de Lluís Tinoco, COMPATIBLE de Pau Bacardit, LA BESTIA de David Casademunt, PSYCHO KINO de Guillem Dols, RIP d’Albert Pintó i Caye Casas. Tots ells competiran per als premis a Millor Curt, Millor Interpretació i Millors efectes Especials.
 
 

Programació 1 i 2 de juny a Ultramort

10 anys de Premis TAC a Ultramort

Homenatge a Jaume Balagueró

Aquest 2019, per commemorar la desena edició dels Premis TAC, també entregaran un guardó honorífic de forma excepcional. Jaume Balagueró ha estat la persona escollida ja que per a als festivals integrants de la federació “representa l’essència dels nostres premis”. També es projectaran els 2 curtmetratges que va realitzar abans de rodar el seu primer llarg: Alicia (1994) i Días Sin Luz (1995).
>Homenatge a Jaume Balagueró
 
 

Jurat TAC 2019

10 anys de Premis TAC a Ultramort: 1 i 2 de juny
 
 

Els membres del del TAC

Aquestes 10 edicions coincideixen, a més, en un moment dolç per a la federació ja que som més festivals que mai. Ni més ni menys que 11 festivals de tot Catalunya!

Festival de Cinema de Terror de Sabadell
B-Retina (Cornellà)
Cryptshow Festival (Badalona)
Cardoterror (Cardedeu)
Sant Cugat Fantàstic
Fantosfreak (Cerdanyola del Vallès)
Bai de Fest (Roses)
InFest: Festival Internacional de curtmetratges fantàstics, de terror i freaks (Rubí)
Acocollona’t (Girona)
Fangofest (Amposta)
Festival de Cine de Terror de Molins de Rei: El Terrormolins

 
 

Cartell oficial

10 años de Premios TAC en Ultramort

(Català) 10 anys de Premis TAC a Ultramort: 1 i 2 de juny

Actualitat |