Fruit de la col·laboració amb Movistar+ en aquesta edició del Festival, hem programat de nou la SECCIÓ MOVISTAR+ , una doble sessió gratuïta que tindrà lloc el dimarts 12 de novembre a partir de les 18.00. amb els títols The Dark i Extra Odinary, aquesta amb estrena simultània en el Festival i en Movistar+.

Sens dubte, es tracta de dos grans títols que podreu gaudir en una sessió doble a la qual podeu accedir amb invitació.

Atents a les nostres xarxes socials, ja que aviat us avisarem quan i on podeu recollir la vostra invitació (doble) per a la Secció Movistar Plus i a més, rebreu una bossa i una samarreta edició limitada del Festival (fins a fi d’existències).

A més, el nostre patrocinador Movistar+ obsequiarà pròximament amb un cupó 2×1 per persona per a adquirir entrades del Festival i una bossa oficial (fins a fi d’existències).

Estigueu molt atents en els pròxims dies a les nostres xarxes socials (twitter, facebook i instagram) ja que us indicarem les dates a partir de les quals podeu passar a recollir qualsevol d’aquests dos increïbles packs i on aconseguir-los.

SECCIÓ MOVISTAR+ al terrorMolins 2019

Molins 2019 |