Enguany el jurat de Blogos d’Or, format per membres de la seva associació, lliurarà el premi de la crítica al millor curtmetratge.

LAIA VIDAL – Cinema a la Gresca
Actriu de doblatge i col·laboradora en el programa de Ràdio Molins de Rei, Cinema a la Gresca. Llicenciada en Comunicació Audiovisual amb l’objectiu de treballar com a guionista. Ha assistit acreditada al Festival de Sitges i publica reviews de pel·lícules tant en el seu perfil de Filmaffinity com en el seu canal de YouTube anomenat Laia Vita

MANEL GONZÁLEZ – Cinéfilos Frustrats
Criat en un videoclub i assistent habitual al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges des de fa més de vint anys. Està especialitzat en cinema asiàtic, d’arts marcials i en terror. És redactor en la web sobre cinema i series Cinèfils Frustrats

JUAN CARLOS FERRER – Cine de debò
Escriptor frustrat i aspirant a guionista. Amb tres llibres autoeditados que potser només hagi llegit ell, porta donant la tabarra per Internet des dels 12 anys: publicant articles d’humor en el seu blog personal quan els blogs encara estaven de moda i els youtubers encara no existien, sent molt assidu en twitter i escrivint crítiques per a la web Cinema en Serio.

Què son els Blogos de Oro?

Som uns premis independents de cinema en els quals mitjans online relacionats amb el setè art trien el millor de l’any en cinema espanyol independent, formalitzats legalment com l’Associació Premis de Cinema Blogos d’Or: INSCRIPCIÓ

Però no sols això, també lliurem premis oficials i extraoficials de la crítica en multitud de festivals de tota Espanya i celebrem tot tipus d’esdeveniments, activitats i col·laboracions relacionades amb el cinema.

Organitzats per l’Associació Premis de Cinema Blogos d’Or, i amb la participació de mitjans online de tot el país, l’objectiu és unir al major nombre possible d’addictes al cinema en uns premis que volen donar difusió i reconeixement a pel·lícules, cineastes i artistes que participen en produccions independents.
Més informació: http://blogosdeoro.com/bases

Jurat Blogos de Oro

Molins 2020 |