12 hores de terrorMolins en DARK TV

El 31 d´Octubre arrenca una nova edició del Festival de cinema de terror de Molins de rei, un dels festivals de cinema més antics d’Espanya que porta celebrant-se en la localitat catalana des de 1973.

En un any en què s’han pogut veure poques estrenes en sales, un festival com el de Molins es converteix en una oportunitat d’or per a poder veure una bona programació de cinema de terror d’aquest 2020.

Terror Molins tanca el ser festival habitualment (aquest any no de forma excepcional) amb el meravellós esdeveniment de les 12horas de Terror: una marató de pel·lícules que se celebra en l’última jornada en un escenari que desborda encant i aroma a cinema: La sala de la Peni. La programació d’aquest esdeveniment sempre guarda una sorpresa, ja que l’última pel·lícula que es projecta es desconeix com és fins que comenta.

A DARK hem volgut homenatjar aquest longeu festival, oferint una marató de 12horas de Terror amb títols que s’han pogut veure en els últims anys en el festival, l’última de les pel·lícules serà una sorpresa.

El dissabte 14 de 12h del matí a 24h viu la teva pròpia marató des del sofà gaudint de les seguents pel.lícules:

  • Wither, posesión infernal (2012)
  • Scare Package (2019)
  • Julia (2014)
  • Game of death (2017)
  • The Dark (2018)
  • K-shop (2016)
  • Título sorpresa
  • Tonight She Comes (2016)

12 hores de terrorMolins en DARK TV

Molins 2020 |