Aquest passat dissabte 6 de maig a la tarda es va celebrar la 9a edició del KURTINSTANT, la Mostra de curtmetratges de Molins de Rei, al Teatre de La Peni. Com a molinencs i apassionats dels curtmetratges, va ser un plaer assistir un any més a aquest acte que organitzen cada any entre la Biblioteca Pau Vila, el Cineclub Hal 2002 i La Peni.

Kurtinstant és una mostra anual de curtmetratges que té l’objectiu d’exhibir treballs audiovisuals, preferentment cinematogràfics, vinculats amb Molins de Rei. Aquesta mostra no té caràcter competitiu, per això no ofereix cap tipus de dotació econòmica.

Enguany el KURTINSTANT va retre homenatge la trajectòria i la gran tasca de difusió cinematogràfica que duem a terme, des de fa més de 35 anys, al Festival de Cine de Terror de Molins de Rei. Un autèntic honor al qual vàrem correspondre amb una nombrosa assistència per part de l’organització del TerrorMolins un any més. Allà se’ns va fer entrega d’un fantàstic i terrorífic obsequi per part del KURTINSTANT 2017 creat per en Jaume Coma.

La 9a Edició del KURTINSTANT homenatja el TerrorMolins

Precisament els companys de Coma Creacions van ser els responsables de la impresionant reproducció de la càpsula de la pel·lícula La Mosca (The Fly) que varem exhibir en la passada edició del Festival.

La 9a Edició del KURTINSTANT homenatja el TerrorMolins

Des del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei no podem fer més que agrair l’homenatge alhora que declarar-nos fans del Kurtinstant. És un plaer confirmar que en el nostre cas no es compleix el famós tòpic que diu que «ningú no és profeta en la seva terra».

KURTINSTANT homenatja el TerrorMolins

Si voleu saber més sobre el KURTINSTANT consulteu el llibret d’aquest any o visiteu el seu Facebook.

La 9a Edició del KURTINSTANT homenatja el TerrorMolins

Historia |