Arriba una nova edició del nostre Concurs #20SegonsTerrorMolins.
El concurs està obert a totes les persones que vulguin participar amb un terrorífic vídeo de 20 segons. S’admet qualsevol gènere (ficció, animació, documental, …). L’única condició és tractar la temàtica de la terror en qualsevol de les seves formes, gèneres, subgèneres i interpretacions. No cal tenir grans mitjans, tan sols creativitat i ganes de sorprendre i passar-ho bé.
El termini per rebre les vostres creacions és fins el 31 d’octubre. I com a novetat aquest any, a més de la categoria general, en la qual poden participar vídeos de qualsevol edat, s’han creat dues categories més: fins a 11 anys i de 12 a 16 anys.
Consulta les bases per conèixer els suculents premis que oferim, que inclouen un parell de nits d’hotel, abonaments complets per al festival i premium packs de marxandatge. I com no es poden mai perdre les coses que fan especial el cinema, algunes d’aquestes petites obres mestres podran veure’s en pantalla gran durant el festival!
[divider align=”center” width=”500px” height=”1px” color=”rgb(255, 255, 255)”] [gap height=”10px”] [ux_text text_align=”left”]COM PARTICIPAR-HI
[/ux_text] [gap height=”10px”] [ux_text text_align=”left”]1. Publica el teu vídeo de terror de màxim 20 segons a Twitter, Facebook o Instagram
2. Insereix el vídeo, no s’accepten enllaços a vídeos externs a aquestes xarxes
3. Inclou el hashtag #20SegonsTerrorMolins
4. Indica el títol del vídeo
5. Indica l’edat de l’autor/a en cas que tingui 16 anys o menys.
6. Segueix el compte del Festival a la xarxa on publiquis:
Facebook | Twitter | Instagram
[/ux_text] [divider align=”center” width=”500px” height=”1px” color=”rgb(255, 255, 255)”] [gap height=”10px”] [row_inner] [col_inner span__sm=”12″]Anima’t a seguir elTwitter del Concursper seguir la seva evolució i novetats. Allà hi podràs veure els vídeos que es vagin presentant, inclòs el teu 😉
També pots consultar els vídeos d’anys anteriors a la pàgina del concurs 20 Segons de Terror.
[divider align=”center” width=”500px” height=”1px” color=”rgb(255, 255, 255)”] [row_inner_1 label=”Curt – Secció Ç-Trencada” style=”large” h_align=”center”] [col_inner_1 span__sm=”12″ padding=”9px 0px 1px 0px” margin=”0px 0px -29px 0px”] [ux_text text_align=”center” text_color=”rgb(255, 255, 255)”]El jurat d’aquesta edició està compost per:
[/ux_text] [/col_inner_1] [col_inner_1 span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”4220″ height=”225px”] [accordion] [accordion-item title=”Carme Puche Moré”]Carme Puche-Moré (Barcelona, 1977) és directora i guionista. Ha treballat més de quinze anys en periodisme i comunicació abans de dedicar-se a produccions audiovisuals. La seva carrera com a cineasta va començar amb “Camille” (Millor guió Noves Visions, Sitges Film Festival 2011) i en el camp de la ficció ha explorat el món fantàstic, el terror i els monòlegs interns en peces com “Ferrying Fee”, escrita per Erin Donovan (The Mentalist), “La benvinguda” (seleccionat en més de 20 festivals internacionals) o “Les plomes”, en fase de distribució. El 2014 va estrenar el documental “The Jump!” (AVED Producciones) a l’IN-EDIT Film Festival. Com a directora independent, ha treballat per a museus desenvolupant visuals i, com a guionista, ha col•laborat amb Folch Studio en la campanya d’Ada Colau. Actualment prepara un audiovisual sobre la maternitat i la ciutat de Barcelona, un diari cinematogràfic per al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).
[/accordion-item] [/accordion] [/col_inner_1] [col_inner_1 span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”4216″ height=”225px”] [accordion] [accordion-item title=”Ylenia Cañadas”]Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest o Sabadell Film Festival, entre d’altres. Ha ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment es troba treballant en un nou i important projecte cinèfil. A més exerceix de directora de la secció “Mutacions Cinèfiles” de «El Cinèfil», forma part de l’Associació Catalana de la Crítica i l’Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa a un cine de Barclona.
[/accordion-item] [/accordion] [/col_inner_1] [col_inner_1 span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”4566″ height=”225px”] [accordion] [accordion-item title=”Sandra S. Lopera”]Sandra S. Lopera (Barcelona, 1981) és periodista i crítica de cinema, doctorada en ciències de la comunicació per la Universitat Ramon Llull amb la tesi Traduciendo la mirada. Sobre la pràctica del muntatge en els remakes nord-americans de les pel·lícules de terror japoneses. Va ser directora de la secció de cinema de la Guia del Ocio de Barcelona i ha escrit en mitjans com el diari Avui, Go Magazine, enBarcelona, Blisstopic, Tomacine o la revista Scifiworld, a més de col·laborar en el programa de ràdio La catifa Vermella, de Matadepera Ràdio. És coautora del llibre Dime qué te pasa y te diré qué peli ver (Redbook ediciones) i del llibre La Naturaleza se Rebela (Hermenaute). Actualment és responsable de premsa de Phenomena Experience.
[/accordion-item] [/accordion] [/col_inner_1] [/row_inner_1] [/col_inner] [/row_inner] [/col] [/row]